• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2014

Dziewczyny kategoryczny zakaz ruszania sie magnez i tabletki do poniedzialku co 3 godz pod jezyk -takie gorzkie -moja ginekolog przyjechala do mnie ,zbadala mnie w domu ,posluchala serduszka i przy tym wyczula 3 skurcze ,w poniedzialek rano mam sie zglosic do gabinetu i zobaczymy co dalej ,ale najwazniejsze ze sie nie otwieram aaaaa dostalam tez zastrzyk na uspokojenie i przynajmniej juz sie nie trzese :-/ ,,,,,skurcze narazie ustaly ,mala czuje takze sie troszke uspokoilam ,ale to lezenie mnie przeraza :'-( ale dla ksiezniczki wszystko

reklama
Ewelinka dobrze ze się odezwalas! Lez, wypoczywaj tak jak mówisz wszystko dla księżniczki! Dobrze ze nic gorszego się nie dzieje i ze nie masz rozwarcia! Trzymaj sie kochana! Sciskam!

Martuska nie wiem czemu ,bakterii zadnych nie ma- jak pytam czemu to moja pani doktor mowi nie biegac nie stresowac sie jak najwiecej lezec :-/

Angie -dziekuje :-*

Wogóle dziekuje Wam wszystkim!!!!!
Naprawde ciesze sie ze tu jestem
:-* :-* :-*

ojaka sto lat

Ewaelinka dobrze, że się uspokoiłaś! leż, wypoczywaj - dla malutkiej wszystko! ściskam

U nas pogoda do bani. Miałam jechać do jednej z galerii, bo robią darmowe usg 4D ale stwierdziłam, że pewnie będzie multum ludzi i nie chce mi się wlec przez całe miasto. może jeszcze jutro podjadę ;-) Martynka i mąż drzemali po południu, a ja chyba pójdę za chwilę, bo ziewa mi się jak nie wiem co ;-)

Ewaelinka - dobrze, ze z mała wszystko ok i ze szyjka trzyma. Masz super lekarke, pozazdrościć. Teraz lez, lez, lez, a jak bedziesz miała dosyc do dalej lez :)

Kahaka - dzięki za update o Bartusiu. Ciagle mam nadzieje, ze on z tego wyjdzie i juz. Serce sie kraje.

U nas tez było 2h spania popołudniu, cała rodzina. Mi to i tak mało, zwłaszcza ze zasnelam na krótko przed pobudka małego. Ale pewnie jak co dzien, jak juz mały zasnie oczy mi sie szeroko otworzą i nie bedzie spania do północy.

Ewaelinka - super, że ginka przyjechała do ciebie... leżenie nie jest najprzyjemniejsze,ale lepsze to niż bycie w szpitalu..... więc leż i zaciskaj nogi, by mała jak najdłużej siedziała.....
buziaki dla Was kobietki

reklama
Trzymac kciuki bo moja bardzo bliska przyjaciolka wlasnie zaczela rodzic :)
Jak mi fajnie napisala, ja jakies dwie godizny temu sie pytam na ktora w srode ma wyznaczona ta cesarke.
Ona mi teraz odpiosje ze teoretycznie to ona w srode o 7 rano ma byc w szpitalu na izbie, ale w praktyce to ona wlasnie na porodowke jedzie :) i ze odpisze puzniej bo boli :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry