Ojaka trzymam kciuki &&&
A ja ostatnio mam pracowite dni, sprzatam chalupke na przyjscie malucha ale nie jest latwo w 38 tygodniu latac i sie schylach czy skakac po stolkach

wiec padam ze zmeczenia
Majula ojejku bardzo wspolczoje ze tak sie sytulacja u ciebie potoczyla, bezsensu :/ ty sie meczysz a oni czekaja na akcje ehh. Nasi polscy lekarze sa do doopy :/
Gawit super ze juz masz malutka przy sobie ! Nie poddawaj sie tak szybko z kp, bedzie dobrze. Niech ci jakas polozna pomoze od czego one sa, musza pomoc dostawic skoro cos idzie nie tak !
Teraz to i ja sie zawzielam z kp z moim Igorem mi nie wyszlo bo bylam glupia i nie prosilam o pomoc a zadna polozna sama nie przyszla zeby pomoc :/ i tak tylko 2 tyg byl na moim mleku a potem mm. A teraz stwierdzilam ze od czego one sa musza mi jakos udzielic pomocy skoro nie bede sobie radzic z przystawieniem dziecka do cyca.
Gorgusia twoj synek musi zaakceptowac nowego czlonka rodziny, narazie moze odczuwac zagrozenie bo ktos maly zabiera mu mame. Tak jak pisza dziewczyny prosic go zeby duzo pomagal, albo wlasnie czasem znalesc czas wylacznie dla niego zeby zobaczyl ze dalej jestes jego i ze go kochasz

choc latwo mi mowic bo jeszcze niewiem jak moj 4 latek zaareaguje a twoj ma dwa latka tak?
Fasica kurcze mam takie same dni ze mam wrazenie ze tak ciaza sie nigdy nie skonczy. A nic nie zapowiada porodu :/
Madison ja mam takie same podejscie do smoka moj syn tez mial 2 lata jak odstawilismy smoka bez zadnej awantury, pewnego wieczoru nie bylo smoka i koniec usnol i przespal noc. I nawet nie zapytal potem o niego.
Tylko tyle dalam rade nadrobic bo ide do wanny bo czuje sie okropnie upocona a nie lubie tego.
W ogole to odebralam badania i jakies bakterie w moczu powychodzily i niewiem jeszcze co bo doczytac sie cholerka nie moge. W pon wizyta ciekawe co lekarz powie. I zaznacze mu ze znaczniej mniej ruchow czuje noz wczesniej, caly dzien cisza a potem na wieczor troche i tyle. Martwie sie tym ;/