reklama

Sierpniówki 2016

reklama
odnośnie żali, dziś ja mam troche...jestem tak zła że aż płakać mi się chce...przysrał sie do mnie bo źle krzesło odsunęłam (głośno nim zaszorowałam)...ale to że zrobił ogromny syf w sypialni, nie potrafił wyjąć koszulki bez wyrzucania reszty z szafki (ja je składałam w kostkę i oczywiście wyrzucone na podłogę zostawił a część zwinął w kulkę i upchnął w szafie...) no i skarpetki które pozostawił uwaga: W salonie pod stolikiem od wczoraj popołudnia, dziś łaskawie podniósł jak go 3 raz poprosiłam. Ale ja źle krzesło odsuwam...dobrze że pojechał porobić coś przy samochodzie bo bym chyba eksplodowała.

za kare zamiast w kostke skladac to w kulke zwijaj wszystko jemu najwyrazniej bez roznicy ;p

ja dzisiaj wyjatkowo mam spokoj, ogarnal kuchnie i poszedl mecz ogladac, ja sie przejadlam kalafiorem i chyba sie zdrzemne :D tylko troche smutno dostaje snapy od znajomych nad woda z zimnym piwkiem itp

mi się też marzy jeziorko i zimne piwko :P a najlepiej 3 :P topię się nawet w domu, jeszcze mi 3 muchy do domu wleciały niby pierdoła ale może doprowadzić do szału :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry