Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bede u mojej weterynarki to porozmawiam z nia na temat tego psiaka, bo z tymi ludzmi sie raczej nie da.
Bylam dzisiaj na wynikach czego nie lubie, bo wstaje rano glodna. Jutro ide do gina pobrac gbs.
Moja corcia dzisiaj tak sie zerwala w brzuchu ze sie wystraszylam tak dziwnie jakos... Macie tez czasem tak?
ja dzisiaj nalesniki z jagodami i twarogiem bede miec, moj ma wolne wiec leze i pachne a jedzenie i picie samo sie na kanape donosi
moja albo sie wierci i brzuch powoli zmienia ksztalty albo konkretnie kopie i nagle caly brzuch sie trzesie, od wczoraj z upodobaniem nogi jakos dziwnie wciska az sycze z bolu jak tak robi
beata z tym pieskiem to właśnie najlepiej zgłosić gdzies bo jesli Ci sąsiedzi są agresywni to raczej nie zareagują pozytywnie na zwrócenie im uwagi.
mamakulka - zgiń przepadnij! Wprowadzam się do Ciebie bo idealnie zgadujesz na co mogę mieć ochotę już wiem co w weekend zrobię ale na samą myśl mi ślinka cieknie
Dziewczyny ale się ucieszyłam, babka od koszul co je zamawiam i nie dostałam, sprawdziła sprawę i okazało się że wysłali moją paczkę do kogoś innego. Osoba która ją odebrała nie przyznaje się, więc wysyłają mi nową paczkę. Uff! A już byłam gotowa iść i kupić te paskudne byle stacjonarnie
jeszcze miałam koszmar że przyszło łóżeczko zupełnie inne niż zamawiałam, takie potwornie paskudne i siedziałam i płakałam ze złości ale na szczęście to był tylko sen