reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Happymama gratulacje!!! Ucałuj maluszka od forumowych cioć:* Kolejny "sierpniowy" bobas jest na świecie, pewnie to kwestia kilku dni i będzie wysyp :)
Tez już bym chciała mieć swojego bąbelka w ramionach, wiedzieć, że wszystko z nim ok ...

Happymama gratuluję [emoji4] i nie ukrywam- zazdroszczę [emoji5] ja termin na 1 sierpnia i cisza... Skurczy brak, tylko brzuch dosyć nisko i pobolewa troszkę jak chodzę.. No i plecy.. Ehh. Znając moje szczęście to Wy wszystkie będziecie już po, a ja dalej będę się kulać [emoji23][emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kurcze caly dzien przesiedzialam na dzialce super sie czulam. Przyszlam do domu i jestem jakas niedorobiona.. duszno mi, slaba jestem, kreci mi sie w glowie.. brzuch twardnieje. Taka nagla zmiana:/

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Polcia może teraz ciebie weźmie? :-P gdzieś czytałam że dziwne samopoczucie właśnie takie osłabienie bądź odwrotnie może zwiastować poród... Ale ile w tym prawdy nie wiem.

Ja o dziwo czuję się super jak nie w ciąży. Tylko brzuch twardnieje coraz bardziej. A i wykres na ktg wyrazniejszy niż ostatnio :-P

reklama
Ostatnio też zdarzają mi się drzemki w dzień :-P a dzisiejszą noc przesłałam całą i rano nie chciało mi się wstać :-P
Teraz czekam za mężem aż wróci z pracy. Nawet full energii miałam na depilację...to już sukces ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry