wszystkie dziewczyny z wieksza iloscia dzieciaczkow - szczerze podziwiam!

mnie momentami przerasta jak kot domaga sie uwagi jak nie mozemy mu jej poswiecic i odwala jakies akcje zeby zwrocic na niego uwage a to tylko glupi kot przeciez xd
mika masakra z mieszkaniem, ale tekst co za baba..
udalo sie opanowac sytuacje, dzisiaj polozna powiedziala, ze w porownaniu z wczoraj super wyglada, zadzwonily po dr ktora mnie na ip ogladala, ta wpadla i zaczela krzyczec ale super!! ale czad!! haha wszystko sie super oczyszcza, antybiotyk dziala jedyne co to drazni mnie to, ze ta ropa sie leje milion razy sie przebieram myje rece bo opatrunek ciagle przecieka zeby tylko mala nie miala stycznosci z ta ropa.. zdjeli mi szew dzisiaj, jestem zadowolona w bieliznie nic nie widac bedzie

kazali mi spac na brzuchu (kocham) wiec ukladam sie, glowa na poduszke i zasypiam jak kamien budzi mnie mala rano, ostatnio polnoc-piata spimy bez przerwy wiec jestem mega wyspana spie lepiej niz w ciazy

mam nadzieje, ze jak to napisalam to sie nie odmieni bo wiadomo jak to z chwaleniem jest

humor juz lepszy, samopoczucie rowniez bylam dzisiaj z wozkiem 3.5km przeszlam ♡