• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Lekko czerwone jest.. Dzwoniłam do położnej, jutro przyjedzie i zobaczy, ale mam obserwować czy sie nie pogarsza i sprawdzać gorączkę czy się nie pojawi... Ja już spanikowana. Nie jest to duże ale jest...

Papercut, ja też spałam czasem ze starszą córką i było ok. Dzisiaj już z synkiem, bo inaczej byłaby trzecia doba bez snu, a tak to chociaż na chwilę pospałam. Ostatnio czytał, że większość ssaków śpi z potomstwem, tylko ludzie sobie wymyślili łóżeczka, także wiesz. Wiem, że Hafija.pl pisała o wspólnym spaniu i śmierci łóżeczkowej, ale nie pamiętam co.

Czy któraś karmi przez nakładki? Zaburza to jakoś laktację? Synek niprawidłowo pierś łapie i mnie pogryzł do krwi. Nakładki mnie dzisiaj ratują, wcześniej nie korzystałam. Chyba jutro zadzwonię i umówię się do poradni laktacyjnej.

Jak się karmienia unormują, będzie łatwiej, będzie rytm. Ja notuję, o której jemy i za dwa, trzy tygodnie już pewnie stałe pory będą mniej więcej. No, poza kryzysami laktacyjnymi, hahaha ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry