• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Hej wszystkim. Kilka dni mnie nie bylo, bo wiecie jak to jest, przed swietami gonitwa, pozniej w Swieta goscina i goscie, dzisiaj bylam w pracy i na goscinie. A teraz mam czas na odpoczynek. Jutro duzo spraw papierkowych musze pozalatwiac. Ja sie w miare trzymam jesli chodzi o dolegliwosci, ale coraz bardziej mam mdlosci i kwasy mi sie wracaja do gardla. Ale damy rade :-) A u Was lepiej ?

Hej wszystkim. Kilka dni mnie nie bylo, bo wiecie jak to jest, przed swietami gonitwa, pozniej w Swieta goscina i goscie, dzisiaj bylam w pracy i na goscinie. A teraz mam czas na odpoczynek. Jutro duzo spraw papierkowych musze pozalatwiac. Ja sie w miare trzymam jesli chodzi o dolegliwosci, ale coraz bardziej mam mdlosci i kwasy mi sie wracaja do gardla. Ale damy rade :-) A u Was lepiej ?
u mnie mijaja mdlosci

Mi tez z obliczen mniej wiecej 10 wychodzi. Mam nadzieję wiecej jutro sie dowiedzieć. A kiedy miałyscie ostatnią miesiaczke?
4.11

Mi tez z obliczen mniej wiecej 10 wychodzi. Mam nadzieję wiecej jutro sie dowiedzieć. A kiedy miałyscie ostatnią miesiaczke?
Ja miałam 30 października ostatnio i wyliczylam sobie ze gdzieś koło 6 sierpnia powinnam mieć termin ale jak poszłam do lekarza to powiedział że prawie o tydzień ciąża młodsza więc dopiero się dowiem dokładnie 6 stycznia bo mam pierwszą wizytę u lekarza prowadzącego i na pewno wtedy różne badania, krew, mocz itd :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry