Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Haha naucz z toalety korzystac jak to w jakimś filmie robili... to jak daleko musiałabyś do jakiegoś parku iść?
Jak tam dziewczyny nocka? U nas kolejna marudna i nieprzespana... i chyba troche gorączki miał ale nawet po syropku wciąż się budzil i jeczal... a dziś biegunka. Od rana już dwie kupy jak zwykle była jedna na dwa dni;( kolejne objawy zabkowania?;(
U nas nocka taka do niczego. Co chwile pobudka, chyba z 6-7 razy, ale to przez to że nie dostała butelki na noc, bo usnęła przy piersi . No i od 6.30 dzień rozpoczęty.
A teraz werandowanie przy otwartym oknie, bo śnieg pada. Chodniki nieodśnieżone to i wózek ciężko pchać. Mam nadzieję, że się to jakoś ustabilizuje, bo skisnę chyba w tym domu.
A Igi całkiem wporzo spał. Od 19.30 , o 23 na śpiocha mu dałam mleko to dopiero o 5 zjadł a pobudka o 7 z minutami. Nie jest to szczyt marzeń bo wcześniej od 20 do 6 spał ale lepiej tak niż co godzinę smoczeeeeek.
Żeby spodkac jakiś trawnik to ze 2 km bym musiała zapitalac. Koleżanka mieszkała w okolicy tego mieszkania to na parkingu z psem koczowala żeby nikogo nie było. Poza tym ja mogę pozbierać kupę pp moim ale reszta ludności ma to w poważaniu i jak się latem.okno otworzy to jest niezły fetor. Naprawdę nie ma szans na to żebym wzięła to mieszkanie.
Dziewczyny ja wczoraj pierwszy raz od porodu wypuściłam się do kosmetyczki, bo już czułam się jak jakiś zapuszczony dziad. Nie było mnie z 3h w domu.
Ale jak wróciłam i mały mnie zobaczył. Matko jak on się zaczął cieszyć i uśmiechać na mój widok. No nie da sie tego opisać. Myślałam że się poryczę. Jakie to jest super uczucie, że ktoś jest tak do Ciebie przywiązany. [emoji1]