są 2 aplikacje: kanarek i zanieczyszczenie powietrza. Tylko nie mylic z zanieczyszczeniem powietrza w Polsce bo ta aplikacja jest państwowa i tam mają zawyżone normy w stosunku do tych who.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
są 2 aplikacje: kanarek i zanieczyszczenie powietrza. Tylko nie mylic z zanieczyszczeniem powietrza w Polsce bo ta aplikacja jest państwowa i tam mają zawyżone normy w stosunku do tych who.
Ja czasem myślę :-) w sensie ze będzie ciężko bo ja pracuje w biurze ale sporo nadgodzin do tej pory robiłam. Z przyczyn finansowych (kupiliśmy mieszkanie i mamy kredyt) po macierzyńskim musze wrócić, chociaż wrócę w grudniu dopiero bo mam jeszcze 3 mce urlopu zaległego. Właśnie też sobie myślę jak to będzie, czy wziąć nianie cży zlobek i jak córka to zniesie. Jeszcze tyle czasu ze nawet nie mam co przewidywać bo wszystko może się jej zmienić o 180 stopniPolcia plus taki ze masz więcej luzu. Pewnie po tygodniu ciągłego noszenia dziecka bo jest "nieodkladalne" zmienilabys zdanie ;-). Będziesz miała pewnie później łatwiej np z powrotem do pracy i zostawieniem małej pod opieką innych. Mój starszy zaczął chodzić do żłobka jak miał niecałe półtora roku i bardzo to oboje przezywalismy. I ja i Kuba. A propo. Myślicie nieraz o powrocie do pracy? Kiedy chcecie wrócić? Ja chcę zostać tak długo z małym jak to tylko finansowo będzie możliwe. Tak do 2 r.z.mam nadzieję się uda.