ufffff nadrobiłam!
z rana miałam badania i niestety pani pielęgniarka nie chciała w kolejce mnie przepuścić grzecznie ją prosze i mówię że na czczo jestem, mam silny odruch wymiotny że słabo mi....ona że nie....usiadłam słaniam się ledwo co.....a jakaś starsza pani zrobiła rozrubę to mnie przepuścili, a jak juz krew pobrali wyszłam i jej podziękowałam
ale napisałam skargę do rzecznika, bo w markecie do kasy przepuszczą a laboratorium uszanować tego nie mogą?
Basia, Kasia to o czym piszecie to NOP
Nieprawidłowy odczyn poszczepienny i nic takiego nie powinno się wydarzyć po szczepieniu. Zasada jest prosta- zdrowe dziecko przed szczepieniem to i zdrowe po szczepieniu. Tu zaszła nieprawidłowość i dobrze, że tylko gorączka czy opuchlizna (ale to NOP a nie żadna prawidłowość bo tak może być). Czytałyście ulotkę ?zostałyście poinformowane o skutkach ubocznych szczepienia na teraz czy w czasie późniejszym?
Mam nadzieje, że nie szczepiłyście szczepionką z żywymi wirusami bo w ciąży to niedozwolone jest, choć lekarze różnie mówią jednak zdanie zmieniają gdy się prosi o oświadczenie że to bezpieczny proceder- ZDECYDOWANIE wtedy się wycofują. Teraz do końca marca można szczepić na polio żywą ale od kwietnia będzie wycofana, dziwne nie? Od kwietnia szczepienie szkodliwe, do kwietnia nie. Wyższa logika.
Okasia padłam ale mam podobne odczucia jak widze te koszule….. naprawdę
Okasia mam syna to nie zawód ale sama zauważyłam taką reakcję