Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja kupowalam dada z biedronki i bylam bardzo zadowolona. najlepiej spytaj ich jakich uzywaja i bedzie po problemieJakie pieluszki jednorazowe kupujecie dla dzieci? Dobrze będzie wiedzieć na przyszłość, ale teraz mamy zadanie żeby kupić pieluchy w zamian za ubranka i akcesoria jakie dostaniemy od znajomych.
tak bedzie najbezpieczniej. tylko jeszce zebys wiedziala jaki rozmiarWłaśnie nie chcą powiedzieć :/ Chyba kupię pampersy i tyle
Ja też mam teraz odruchy wymiotne jak lodówkę otwieram no ale da się przeżyćZle się czujecie, mnie ostatnio powrocily lekkie poranne mdłości, ale do opanowania.
Ja dzis do pracy na 13, a od 6 dzwonią pracownicy z problemami... od 6!! Jak spotkam, to zrobię krzywdę!
Moja waga się caly czas waha. Raz pól kg więcej, raz mniej. Dzis np. 52,5, a zaczynałam od 51,5. Podkreślam, ze apetyt mam duży i nie wymiotowalam ani razu
Rano moj brzuch prawie plaski, a wieczorem za to ogromny hihi
W ogóle czuje tego bobasa, czuje jakies ciało obce w moim brzuchuto takie śmieszne