Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale póki co zapinam się w swoje spodnie, więc jeszcze chwilę poleżą, ale już czuję że niedługo. najpierw jednak musi się troche w pracy roznieść info.

Ja właśnie widziałam w h&m ładne biustonosze takie gąbkowe delikatnie usztywniane do karmienia i się pewnie w nie zaopatrze pozniejUdało mi się upolować na aukcji allegro nowe spodnie z metkami, jedne z h&m drugie z c&a za grosze.
Matko, jaki ten stanik paskudny, tak jakby ktoś wyciskał mi piersi. Próbowałam jakoś ułożyć sobie w nim biust, ale porażka. Ta część wewnętrzna, widoczna po odsłonięciu do karmienia jest po prostu zdecydowani mniejsza niż warstwa wierzchnia i pierś układa się strasznie, jak na mammografii. Cycki ufoludki. Chyba jednak rozejrzę się za usztywnianymi biustonoszami do karmienia![]()
OK super byłabym wdzięcznaokasia - haha, uśmiałam się z Twojego cycnika
ja na razie mam ich mnóstwo różnych na codzień, ale pewnie niedługo jakiś jeden porządniejszy pod bluzkę będę musiałą kupić.
u nas jest taki sklep z różnymi markami, bardzo dobrze dobierają, na pewno się tam wybiorę.
też mi się udało wczoraj kupić spodnie w c&a I jak je zakładam to już widać brzuszekale póki co zapinam się w swoje spodnie, więc jeszcze chwilę poleżą, ale już czuję że niedługo. najpierw jednak musi się troche w pracy roznieść info.
współczuję tym, które dopadł ból głowy.....
Matusiak - ty chyba pytałaś o lekarza w bydgoszczy?
mojej koleżanki siositra rodziła w ub roku w bydgoszczy, spróbuję ja podpytać jak ją spotkam na mieście, zeby zapytała siositry jakiego miała lekarza I czy była zadowolona.
Nie zauważyłam kochana bo często na tel siedzę a tu nie ma suwaczkowmatusiak a nasze suwaczki takie same- zauważyłaś?
ja spodnie też mam z hm- uzywki z olx kupiłam bardzo fajnie sie noszą, dodatkowo getry kupiłam hm mama- wspaniałe mega wygodne