Ja tez jestem naturalna swiruska haha ale szynki ze zwiekszona iloscia miesa nie kupuje, bo nie jem miecha

Za to zostalam zlinczowana niejednokrotnie wlasnie za to, ze jestem wegetarianka i jestem w ciazy. Wszyscy wiedza lepiej i z gory zakladaja, ze wszyscz od razu beda karmic moje dziecko miesem, chyba zaraz po urodzeni hihi
Na szczescie jestem spokojna osoba, nie wdaje sie w dyskusje, ewentualnie odpowiadam, ze ja jak do tej pory zyje, lekarz to kontroluje, a w razie watpliwsci moga siegnac do fachowej literatury niz sie madrzyc w temacie o ktorym nie maja pojecia. Czesto byly to oczywiscie bezdzietni fachowcy od wszystkiego
A co do proszkow... jakie pranie?! Przeciez bedziemy miec tyle ciuszkow, ze wszystkie jednorazowe i bedziemy wyrzucac hihihi

Kompletnie sie nie znac, siostra prala w przeroznych rzeczach -
@koficzka - w orzechach rowniez, a dzieci jak mialy alergie to mialy, jak nie to nie. Za to do tej pory myje je praktycznie sama woda - bo przeciez w plynach do kapieli itd. tez jest chemia! Uwaga hihi
Do wszystkiego z dystansem i usmiechem, Dziewczyny

i tak nie jeden stres Nas czeka,a tu najlepiej sie wyluzowac i krzyczec w domu na chlopakow