Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ile juz przytylas?. mnie nie pobijesz kochanaU mnie odwrotnie. Jak tylko uspokoiły się wymioty to dosłownie nagle wyskoczył mi brzuszek. Dziś się ważyłam i wyrównałam już wagę sprzed ciąży. Jem w równych odstępach co 3-4 godziny, więc niby prawidłowo, a mimo to niepokoi mnie zbyt szybki przyrost wagi. Jeszcze trochę się poobserwuję, ale chyba prewencyjnie udam się na konsultację do dietetyka.
ja leczylam sie na endometrioze i po hormonach 10 kg przytylam i tego zrzucic nie dalam radykassia na razie wyrównałam wagę sprzed ciąży, ale jakoś tak za szybko, bo w ciągu ostatnich chyba 3 tygodni. Teraz zaczynam cotygodniowe ważenie i bilans. Masz niesamowity organizm, ja jak przytyłam po sterydach (5 lat temu) 7 kg to zdołałam je zrzucić dopiero niedługo przed ciążą. Wzięliśmy się z mężem za siebie, on chudł pięknie, a u mnie każdy kilogram jak krew z nosa. Życie nie jest sprawiedliwe![]()
Najważniejsze, że leczenie poskutkowało i za chwilę powitasz synka na świecieja leczylam sie na endometrioze i po hormonach 10 kg przytylam i tego zrzucic nie dalam rady
wiem. poskutkowalo i nie boli juz- to najwazniejsze. a po porodzie wezme sie za siebie i napewno zgubieNajważniejsze, że leczenie poskutkowało i za chwilę powitasz synka na świecie![]()