reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

Hej. Poszlam spac o 1 w nocy, bo nie moglam zasnac przez pelnie, specjalnie nie nastawilam budzika, bo sobota wolne, dziecko w domu, to o 7 zadzwonil mi telefon. Myslalam, ze zwarjuje. Spalam 6 godzin po calym tygodniu pracy. Obudzil mi corke i musialam wstac. Rano z mezem i coreczka bylismy na zakupach. Zobaczylam w warzywniaku ogorki kiszone i musialam je miec. Na drugie sniadanko byl chlebus, mSelko kabanos i ogorek kiszony. Koncze gotowac barszczczerwony zabielany z ziemniakami. (Zachcianka) a maz z corka beda jesc czysty z uszkami. Dom juz w polowie wysprzatany. Jeszcze tylko odkurzyc i imuc podlogi zostalo :-) a pozniej moze chwile odpoczne, bo spanie mnie zbiera :-) A jak u Was mija dzien ?

reklama
Hej dziewczyny:) sobotka mija przyjemnie, wczesnie dzis wstalaismy z mezem bo wczoraj nas szybko zmogło. Codziennie do brzuszka mowie zeby juz dzidzia kopała ale nic z tego. A nie powiem ułatwiło by to zycie moglabym byc spokojna a tak to martwie sie. Juz regularnie ogladam porody i strasznie sie tym podniecam ze niedlugo mnie to czeka:) pozdrawiam milego dzionka

A ja już po wizycie, nie będę wpisywać nic w wątku wizytowym. Wszystko ok, tylko synek na wieść, że tatuś chce go paskudnie nazwać, postanowił zmienić płeć :) Także jesteśmy w szoku, cieszymy się z córki tak jak cieszyliśmy się z synka, ale jest dziwnie, bo jednak ponad miesiąc mówiliśmy do brzucha per synku :) Jeszcze poczekamy na połówkowe żeby potwierdzić którąś z wersji :)

Okasia rzeczywiście niespodzianka ciekawe co się potwierdzi na polowkowym. U m n ie jeszcze nic nawet nie mowili wiec czekamy do polowkowego. Tylko zeby dzidzia chciala wspolpracowac

wow okasia! jaka zmiana ! to znów ci gratuluję! ale córki!

fimka aż mnie zmroziło!!!! ja w ogóle zdania że prostota dobra (łatwe odkażenie wymycie itp) miałam prostą wersję pewnie jak dzieci będą bliżej tego etapu to zalinkuję i poszukam

u mnie na obiad gulasz ziemniaki i suróweczka z jabłka i marchewki- ulubiona dzieci
jutro spaghetti - i piernika upiekłam - od rana sprzątam i konca nie widać

reklama
Okasia - no ja tak czułam że w 12tc. to same chłopaki będą :p
A później będą się w dziewczynki przekształcać XD
Co racja, to racja, trzeba do połówkowego poczekać ;)

koficzka - jak obejrzałam film, to naprawdę zrobiło mi się aż niedobrze.
Lepiej przekazywać takie info. Ja nawet nie spodziewałabym się, że takie coś może być w niekapku o_O

Do góry