Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najgorsze jest to, że po prostu ja nie mam żadnych zapisów z tego usg, oprocz zdjecia, i miliona wylanych łez ze szczezcia. Mieszkam w Anglii, pierwsze usg miałam robione w 14 tydzien 1 dzień. Słabo rozmawiam po angielsku, byłam z moim narzeczonym on potrafi się dogadać dobrze, po wejściu kobieta zaczęła badać mój brzuch, było wszystko pięknie jak dla mnie, płakałam całe badanie, wtedy nic nie potrafiłam powiedzieć, zapytać. Kobieta która robiła usg mierzyła maleństwo, główkę, ciało, dzidziuś ogólnie leżal Buzka do dolu, mój chłopak zapytał czy dobra ma pozycję? Czy wszystko dobrze jest ? Kobieta powiedziała ze tak wszystko jg dobrze. I po prostu wtedy byliśmy najszczesliwsi, dostałam zdjęcie i tydzień później byłam umuiona na badania krwi zespołu downa, i wczoraj nam zadzwonili ze wysokie ryzyko, 1:140 nic więcej nie mowili dokładnie jakie wyniki, zapytali czy chce zabieg zmniopunkcje i powiedziała na czym polega, zdecydowałam się, za dwa dni jadę bardzo się boję oczekiwania na wyniki... mam dopiero 20 lat i to moja pierwsza ciaza. Proszę Pana Boga i modlę się, aby dzidziuś był zdrowy!!!!
W mojej książeczce pisze tylko rozmiar główki, a przy NT pisze ze juz jest za późno na pomiar, i mierzone będzie przy drugim usg.... jestem bardzo dobrej myśli ale ciągle się martwię ;
Gratuluję dziewczyny. Tak się cieszę że znacie już płeć. Chyba zostałam jedyna która tego jeszcze nie wiem
Ja identycznieNajczęściej jeszcze poniżej ale zdarzyło się już kilka razy powyżej.