@Asiunia1988 Ja od poczatku czulam chlopaka, ale ostatni miesiac blam prawie pewna, ze babke mam w brzuchu
Nie mialam wczoraj czasu z okazji Dnia Kobiet na prezent dla malej. Ale dzis przed prac wpadlam do H&M... w poszukiwaniu oczywiscie nierozowych ciuszkow. Piekny kolorowy komplecik, skarpeteczki z zyrafka i wpadl mi w ece komplecik, co Prawda z rozem, ale w promocji, to tez wzielam

Obfoce pozniej i zaprezentuje. Kupilam na 56... i teraz mysle, czy ok. W ogole to mam Problem z rozmiarem, bo to lato, a kupilam z dlugim, bo teraz praktycznie tyko takie sa. A male dzidzie preciez latem tez zazwyczaj nie ubiera sie za cieplo, ale wieczorem w chlodniejszy dzien, to znow nie jest takie grube

. Jak myslicie i jak robicie? Czy lepiej na 62 o razu, ale z drugiej strony znow, ja jestem dosc malaco z tego, ze R. 5kg wazyl... moja moze bedzie mala hihi
Juz swiruje jak wiem, ze to laseczka. Kolor pokoiku wymyslam, a tym czasem mam prblem z mieszkaniem. Nic nie moge znalezc, a czas ucieka. Zla jestem strasznie.
Widzialam tez akurat w promocji ciuszki na 44cm... jk dla lalek. A pozniej przypomnialo mi sie, ze znajoma ostatnio urodzila w 6 miesiacu. Juz jest z mala w domu, ale 1300 i 37 cm... wyobrazacie sobie?! Najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa i mama juz spokojna.
@okasia ja tez czuje pulsowanie, ale wkrecam sobie, ze to moj puls.Kopniaka jeszcze czuje rzadko, a lekarz powiedzial, ze juz zaraz dziecko da popalic. Wiec czekam.
Wybaczcie, ze tak chaotycznie pisze, ale jakis taki dzien...
Pozwolilam tatusiowi wybrac imie dla coreczki, skoro synek sie nie udal hihi moja Zosia-Helenka-Pola zamienila sie w Lilianne

zobaczymy na czym stanie.
Milego dnia! Slonecznego tak jak u mnie, bo ta wczorajsza zima poszla w niepamiec!