happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja wizyta juz w piątek ale mi sie dluzy szczególnie ze maja mi miarzyc szyjke i troche sie martwię
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No zdenerwowalam sie strasznie moge przyjsc 18 lub 23 i spytac sie czy pani doktor mnie przyjmie masakra zla jestem jak nie wiem bo nastepny wolny termnin po swietach:-(Ojj to niedobrze powinni napisać chyba że przełożona z jakiś względów na jakiś inny termin a nie sobie całkowicie odwołali. ..ja bym się chyba zdenerwowala. ..wspolczuje ci kochana....ja właśnie 16stego mam wizyte
Ojj kochana współczuję naprawdęNo zdenerwowalam sie strasznie moge przyjsc 18 lub 23 i spytac sie czy pani doktor mnie przyjmie masakra zla jestem jak nie wiem bo nastepny wolny termnin po swietach:-(
Kochana tobie przelozyli a mi odwolali ale i tak niemile sa takie sytuacjeHappymama-mi mierzą przez te bóle...ale licze ze będzie ok.
Niuniai dzis przelozyli z położna,mam tydziem później :/ woec w piątek ish a polozna dopiero 6.04