Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze.....będzie. ..!Dziewczyny jestem załamana. Odebrałam wyniki badań miałam mocz, glukoze, morfologie, czas protrombinowy. (Odpowiedzialny za krzepniecie krwi) wyobrazcie sobie moja minę jak zobaczyłam 9 parametrow niemieszczących sie w normie!! Po prostu łzy w oczach. Wszystkie parametry odpowiedzialne za krzepnięcie złe. Już przed ciaza miałam dwa parametry przekroczone dlatego teraz mam te badania robić, ale nigdy nie było tak wielu.wtedy lekarz powiedział że mogę zajść w ciążę tylko muszę tego pilnować, bo słaba krzepliwosc. Wysłałam wyniki lekarzowi, czekam na odpowiedź. Masakra...
Nie martw sie nie zawsze oznacza to cos złego ja te wyniki tez mialam robione przed ciaża tez wyszly złe zrobiłam szczegółowe i były ok wiec czekaj na to co lekarz Ci powieDziewczyny jestem załamana. Odebrałam wyniki badań miałam mocz, glukoze, morfologie, czas protrombinowy. (Odpowiedzialny za krzepniecie krwi) wyobrazcie sobie moja minę jak zobaczyłam 9 parametrow niemieszczących sie w normie!! Po prostu łzy w oczach. Wszystkie parametry odpowiedzialne za krzepnięcie złe. Już przed ciaza miałam dwa parametry przekroczone dlatego teraz mam te badania robić, ale nigdy nie było tak wielu.wtedy lekarz powiedział że mogę zajść w ciążę tylko muszę tego pilnować, bo słaba krzepliwosc. Wysłałam wyniki lekarzowi, czekam na odpowiedź. Masakra...