reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

Hej dziewczyny :-)
Nie wiem czy mnie pamiętacie. Chciałam się przywitać, powiedzieć że macie piękne brzuszki i podzielić się z wami wiadomością, że udało się i mamy planowany termin porodu na początek października ;-) szybko się udało bo jiz w pierwszym cyklu po odzyskaniu okresu. Trzymam za was wszystkie kciuki. Aa u mnie już 11 tc :-) wiec pomału coś widać :-)
Buziaki :-* i powodzenia :-)

reklama
Ann fantastycznie!!! Aż się poryczałam ze szczęścia :) :) :) Będziemy mieć maluszki w tym samym wieku, super:) A jak się czujesz?

Okasia dziękuję :-*
Mdłości jeszcze dokuczaja, szczególnie rano ale nie wymiotuje więc nie mam na co narzekać. Zmęczenie też już pomału przechodzi. Bo do tej pory mogłabym ciągle leżeć. Ale idzie wiosna i juz niedługo odzyskam wszystkie siły :-)
Czuję się trochę inaczej niż w pierwszej ciąży ale nie dzieje się na razie nic złego więc jestem spokojna. :-)

Ann wspaniałe wiadomości zaciskam kciuki i życzę dużo sił i zdrowia no i szczęśliwego rozwiązania :-)
A ja nie mam sily ostatnio na nic zimno jak nie wiem co mimo ze słonko trochę świeci to sie nic nie chce w środę miałam mieć wizyte ale została odwolana jade w piatek spytac się czy mnie przejmie i musze jutro skoczyć zrobic wyniki krwi :-)

reklama
Nie pisałam ostatnio, bo czasu zwyczajnie brak, ale samopoczucie u mnie już dużo lepsze niż dotychczas. Chociaż pojawiają się nowe ,,uroki" ciążowe, jak np. ból kręgosłupa.

Martwię się, bo nie czuję jeszcze swojego Maluszka, ale czytałam, że nie wszystkie z Was czują już ruchy, mimo że w kolejnej ciąży ponoć szybciej je czuć.

Na gofry narobiłyście mi ochoty, a też dawno nie robiłam (już wiem co będę robić jutro) :) Ja mam gofrownicę Dezal, ma 1300W. Gofry robią się ekspresowo i są mega chrupiące.

Ann super wieści :)

Do góry