Asiunia1988
Fanka BB :)
Na połówkowych chyba lekarz mierzy dzidziusia przy zwykłym obrazie ale przełącza na 3d, u mnie jest jeszcze zdjęcie buźki kolorowe. Nawet nie orientowałam się ale tyle pamiętam z pierwszej ciąży 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja na zwykle ide. nie mama juz parcia na 3d. z corka bylismy na 3d a na plytce nic sie nie zapisalo dlatego etraz wystarczy mi zwykleA na polowkowe idziecie 3d? Czy zwykłe usg?
Najgorsze jest w takich porzadkach, że chciałoby się zrobić wszystko na raz i to perfekcyjnie, a tu ciało odmawia posłuszeństwa! Idę się zaraz kąpać, bo czuje się jak zmęczona i brudna świnka![]()
Ja właśnie też ostatni raz we wrześniu byłam dlatego teraz to tak przeżywam@Ann jak ja lubię takie wiadomościsuper, ze tak od razu
@Matusiak zazdroszczę Polski. Od wrzesnia nie byłam, a w ciąży mi się tak podejscie zmieniło, ze mnie tam ciągnie. A do maja tyylee czasu.
Apetytu nie mam przez to przeziębienie. A wszyscy mówią, ze chudnę, po nogach, rękach. Dzis przeczytałam, ze na tym etapie powinnyśmy spożywać 3000 kcal dziennie hahaha
Padnieta jestem, a tu dopiero poniedziałek, dobrze, ze w pracy spokój.