Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana to współczuję....Nie jak ma sie za mało czerwonych krwinek tylko za mało płytek krwi bo one maja wpływ na krzepliwość. Jak jest poniżej 140 tys. to niestety nie podają znieczulenia zewnatrzoponowego :-(. Miesiac temu miałam 170 tys a w tym juz 144. Podobno nic nie jest w stanie w czasie ciazy podnieść płytek.
mam tak samoJa gdy jestem sama w domu z córką tez mamy swój plan dnia a mąż to rujnujeU nas to w ogóle jest tak, że bardzo długie przebywanie ze sobą powoduje zgrzyty, po prostu co za dużo to nie zdrowo
Ale za granicą nie chciałabym go mieć, więc współczuję wam. Zresztą wychodzimy z założenia że możemy nawet klepać biedę aby razem
Sprawdzają się moje podejrzenia, znalazłam glukometr z poprzedniej ciąży i cukier na czczo wyszedł za wysokiWiedziałam że to niezaspokojone pragnienie ma jakąś przyczynę. Mam wrażenie, że w tej ciąży wszystko zwala się na mnie ale wierzę że maluszek mi to wynagrodzi....
A tak poza tym ten miesiąc spłukuje nas kompletnie...kupiliśmy węgla na przyszły sezon (1700 zł), geodeta i wznowienie granic (1200 zł), ubezpieczenie samochodu (500 zł) przegląd (200 zł), podatek (400 zł) a dziś rano jeszcze akumulator w aucie padł (pewnie ze 300 zł), 200 zł moje usg, dodatkowe badania i leki (200 zł) no i wydatki dnia codziennego...masakra. Też macie takie miesiące, że nie wiadomo skąd te wydatki pojawiają się?