reklama

Sierpniówki 2016

Ostatnio wyczytałam że im później połówkowe robi się tym lepiej, bo dzidziuś jest większy i łatwiej oceniać poszczególne parametry. Ja mam 29.03.będzie dokładnie skończone 21 tygodni czyli wejdę w 22. Dziś dzwoniłam rejestrować się i mówię że dziś wypada równo 19 tygodni a lekarz sam powiedział, że najlepiej tak za 14 dni zgłosić się :)
Koficzka powodzenia :)
Kasia duży już twój dzidziuś :)

reklama
Kofniczka I Kasia Gratuluje pozytywnych wizyt :) Ciesze Sie Ze u waszych synkow wszystko dobrze :)

Ja mam wizyte w czwartek to bedzie 19+1 dzien ale prenatalne mam zaplanowane Na 4.04 wiec bedzie wtedy 21+4 dni :)

Dziewczyny a Jak statystycznie wychodzi u nas w grupie ? Dalej wiecej chlopcow?:) bo staram Sie sledzic was Na bierzaco ale czasem Moja mala Maja Nie pozwala mi Na to :)

czesc po raz kolejny ja :) Jestem obecnie w 16t+5 od 5 dni czuje ruchy mojego malenstwa, raz na dzien a w jednym dniu az kilka razy poczulam. Nie wiem czy sie martwic czy nie ale od wczoraj nic nie czuje.. To moja pierwsza ciaza i moze po prostu panikuje. :/ :)

Czesc dziewczyny ja wizyta dzis o 16 juz nie moge sie doczekac :))
Kinga mysle ze nie masz sie co martwić tez tak mam, po prostu nie raz sa tak słabe te ruchy ze nieodczuwalne a tak w ogole to ja mam czesto w nocy, a w nocy spie wiec nie wiem jak sie nie przebudze:p

reklama
kinga za wczdesnie zebys odczuwala ruchy regularnie wiec spokojnie.
polcia trzymam kciuki za wizyte i daj znac.

ja do tej pory ruchow nie czuje codziennie- wczoraj np jakbym nie czula.
zaczynam dzis 20 tydz :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry