reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Okasia, te pomiary wagi na usg nie są takie dokładne, to jest obarczone dosyć dużym błędem. Mi dzień przed porodem na usg wychodziła waga 3400 a córeczka miała 3680. U koleżanek tez bywali rożnie.

Ja tez mam zrobione nalewki z pigwowca i z aronii. I pewnie przynajmniej do końca roku będę mogła tylko popatrzeć i powąchać ;-). W tym roku to juz musimy jakieś soczki porobić dla dzieci :-).

Koleżanka ma kota, byłam u niej raz zaraz jak sie dowiedziałam ze jestem w ciazy i dzisiaj. Za każdym razem kociak wtulał sie w mój brzuch. Koleżanka sie śmieje ze kicia wyczuwa dzidziusia, bo do nikogo sie w ten sposób nie tuli :-).
Tez macie takie doświadczenia z kociakami?

Kot u mojej mamy też zaczął się mną interesować w ostatnim czasie :)

Dziewczyny zaraz pęknę, mam tak napięty brzuch, że aż boczki bolą :/ Jak mały jeszcze raz kopnie to chyba urodzę.
Jestem też pełna podziwu dla moich piersi, urosły już do rozmiarów wymion krowy i jakoś tak nie potrafią się zatrzymać. 3 tygodnie temu kupowałam nowy stanik i już niedługo będę mogła wsadzić go na dno szuflady :/

moje koty nie zmienily wobec mnie zachowania, kotka jest antymiziasta chyba, ze o miche wola, a kocur jak zwykle gdyby mogl to by na glowe wszedl

okasia mi tak w 1 ciazy rosly jak opetane, teraz jakos tak spokojnie

dzis moj malzon wraca, maly juz od kilku dni nogami przebiera kiedy ten tata juz bedzie, wiec wieczorem znikam, bo musimy w koncu te remonty zaplanowac. Meble wybrane na szczescie, teraz kolor scian

kasia cycki beda jescze rosly- najabardzije po porodzie urosna jak mlekiem sie napelnia- ja przy malej z duzego b- malego c urosly mi do e-f. ja tez wieczorem mam mega napiety brzuchol.

u mnie 2 dni zpred porodem waga malej wedlug usg 4800 a urodzila sie 4030

u mnie pzred swietami zawsze sie cos dzieje- etraz tez niestety- moj taa mial udar wczoraj:(

U mnie było na odwrót. Ze dwa tygodnie przed porodem na usg córka miała już mieć 3600 i spodziewaliśmy się masy urodzeniowej około 4 kg a tu tylko 3400. Miała dużą główkę i to zawyżało pomiary :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry