Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anpio- współczuję, dużo zdrowia życzę z cukrzycą w ciąży nie jest łatwo ale wiem z doświadczenia ze mozna to mimo wszystko przetrwać.
A może przede badaniem zjadlas dużo słodyczy? Albo byłaś czymś zdenerwowana, to też podnosi poziom cukru.
Co do TSH to się nie znam.
Dzięki Jolcia, w poniedziałek zrobię krzywą to się okaże, jeśli cukrzyca to pewnie zamęczeni cię pytaniami co można, co nie itd. We wtorek mam usg i endokrynolog, napiety grafik mi się robi.
Witam Ja lecę w poniedziałek do rodzinnego i poproszę skierowanie na badania z krwi. Też muszę sobie sprawdzić tsh, morfologie, toxo i bete. A jak samopoczucie dzisiaj? Ja jestem strasznie senna i zaliczyłam pierwsze mdłości poranne co jest o tyle dziwne że w pierwszej ciaży nie miałam ich wcale...
Ann jeśli chodzi o Twoje plamienia to podejdź do tego spokojnie, plamienia brunatne bardzo często się zdażaja na poczatku ( ja sama miałam takie w pierwszej ciaży) w 95% sa nie groźne ale oczywiście wizyta u ginekologa nie zaszkodzi i upewnienie się. Dlatego nie denerwuj się na pewno wszystko będzie ok