reklama

Sierpniówki 2016

Anpio- współczuję, dużo zdrowia życzę:) z cukrzycą w ciąży nie jest łatwo ale wiem z doświadczenia ze mozna to mimo wszystko przetrwać.
A może przede badaniem zjadlas dużo słodyczy? Albo byłaś czymś zdenerwowana, to też podnosi poziom cukru.
Co do TSH to się nie znam.

reklama
Dzięki Jolcia, w poniedziałek zrobię krzywą to się okaże, jeśli cukrzyca to pewnie zamęczeni cię pytaniami co można, co nie itd. We wtorek mam usg i endokrynolog, napiety grafik mi się robi.

witam wszystkie nowe mamy!

Ann- zmartwilas mnie, odpoczywaj i koniecznie do lekarza w poniedzialek, czasami plamienia oznaczaja spadek progestronu i trzeba cos podac.

Witam :) Ja lecę w poniedziałek do rodzinnego i poproszę skierowanie na badania z krwi. Też muszę sobie sprawdzić tsh, morfologie, toxo i bete. A jak samopoczucie dzisiaj? Ja jestem strasznie senna i zaliczyłam pierwsze mdłości poranne co jest o tyle dziwne że w pierwszej ciaży nie miałam ich wcale...
Ann jeśli chodzi o Twoje plamienia to podejdź do tego spokojnie, plamienia brunatne bardzo często się zdażaja na poczatku ( ja sama miałam takie w pierwszej ciaży) w 95% sa nie groźne ale oczywiście wizyta u ginekologa nie zaszkodzi i upewnienie się. Dlatego nie denerwuj się na pewno wszystko będzie ok :)

reklama
Happymama dzięki. Do poniedziałku nie daleko ale mi o tak się służy.

Enidka dzięki za pocieszenie staram się ale czasami mi trudno kiedy pierwsza ciąża taka spokojna była. Stres daje się wieczorem we znaki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry