reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Witam wszystkie sierpnióweczki :-)
Od jakiegoś czasu poczytuje forum, ale w końcu postanowiłam się przywitać. Mam na imię Kamila i czekam na pierwszego dzidziolka, na wtorkowym usg połówkowym dowiedziałam się że będzie to córcia :-) która w 13 tc była chłopcem ;-) ale wiadomo że tak szybkie potwierdzenie płci to trochę wróżenie z fusów. Obecnie 21+1 tc, termin mamy na 10.08. Ruchy małej czuję już wyraźnie od tygodnia, cudowne uczucie :-) najbardziej ruchliwa jest po slodkim oczywiście. Będzie pierwszą wnuczką zarówno dla moich rodziców jak jak i dla teściów, także bardzo wyczekane maleństwo.
Pozdrawiamy wszystkie mamy i maluszki!

Witam dziewczyny w sumie to mogę powiedzieć że od wczoraj czuje maleństwo wcześniej co jakiś czas czuć było przepłynięcie ale nie byłam w 100% pewna że to maleństwo.
Wczoraj miałam przedziwne kształty brzucha maluszek się kręcił i wyraźnie czułam ruchy. Dziś tez daje o sobie znać.
Odczuwam na wieczór takie zmęczenie brzuch mnie boli jakbym była już w 8 miesiącu co najmniej i tez mi twardnieje mam nadzieje że to przejdzie.

witaj kamcia!

tamtusia dwójka dzieci wymusza aktywność, a ja też z tych co usiedzieć nie potrafią zbyt długo.....ale wczoraj naprawdę przesadziłam i moje spojenie łonowe tak bolało jak pod koniec ciąży....

u nas zajączek! w niedziele ale przynosi pod poduszeczkę i dzieci są nauczone że zajączek przynosi DROBIAZGI bo to nie Mikołaj super ziom :D dziś pogadam z mężem co w tym roku- ale w tamtym roku dzieci dostały szczoteczki elektryczne i czekoladę ;) w tym roku będzie skromniej bo łazienkę kończymy :D

fimka w załączniku srerbo, ono w ciemnej butelce -raz mi kapło i na etykiecie napis sie lekko rozmazał :) pisz w razie pytan- to naprawdę bardzo dobre srebro

Załączniki

• srebro.jpg
    srebro.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 118
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry