Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam tak samo- straszn eto jestDziewczyny, czy Wy też macie takie kłopoty z pamięcią i koncentracją ? U mnie jest masakra, aż strach wyjść z domu... zapominam imion, nazw wlasnych (ostatnio dumałam dłuższą chwilę co to jest "marynarka"), co gdzie położyłam i mogłabym tak mnożyć i mnożyć. A coś policzyć w pamięci... czy tylko ja tam mam ?? Wcześniej nigdy nie miałam takich problemów.
Witam wszystkie sierpnióweczki :-)
Dziewczyny nie wiem czy to glupie pytanie. Ale lekko kopnal mnie prad od ładowarki wszystko ok czuje sie ok cisnienie ok ale czy dzidzi to moglo zaszkodzic?
a słuchajcie dostałam na naszym wątku dwa negatywy- jak sprawdzić kto tak hojnie obdarował?
Dziewczyny, czy Wy też macie takie kłopoty z pamięcią i koncentracją ? U mnie jest masakra, aż strach wyjść z domu... zapominam imion, nazw wlasnych (ostatnio dumałam dłuższą chwilę co to jest "marynarka"), co gdzie położyłam i mogłabym tak mnożyć i mnożyć. A coś policzyć w pamięci... czy tylko ja tam mam ?? Wcześniej nigdy nie miałam takich problemów.