reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

A ja na spontanie wyjechałam sobie do siostry :D

Ja dla synka mam już sporo bo pościel , kocyki , podusie sama szyje no i mam 4 kartony ubrań i inne duperele po synkach siostry . Kupiłam tez łóżeczko bo była okazja no i tyle :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny ja juz wróciłam do DE :) Miałam aktualizacje forum na telefonie i się teraz połapać za bardzo nie mogę[emoji14]wolałam starsza wersję ;)
Matko ile Wy tu pisałyście w życiu nie nadrobie teraz muszę się po mału wdrożyć :)

Bylismy w CH, uzuplenilam sobie kosmetyczke na stoisku GR i szykuje liste dla meza takich extra kosmetykow, ktorych w PL sobie nie kupie, a ostatnio jak byl w Kopenhadze to mi takie promo wyhaczyl, ze masakra. Mielismy isc jeszcze do galerii, ale pokusilam sie o suroweczke z bialej kapusty do obiadku i kurde normalnie rodze tak mnie boli brzuch. Zadne tabsy nie pomagaja, normalnie skrecam sie :/,a pogoda cudowna, az mi zal synka, bo mu obiecalam bawialnie i lody ech..

Dzisiaj piekna pogoda, wiec bylysmy na sloneczku. Pozniej na lodach u sasiadow, ale chorzy sa i szybko uciekalam. Corka nad ranem miala goraczke, w ciagu dnia biegunke, a teraz katar ja lapie :( takze posiedzi pare dni w domu na pewno jak nie dluzej. Dzis dostalismy zaproszenie na wesele, za miesiac idziemy :-) Ja jutro bede musiala jechac do Zakopanego do lekarza, bo zle mi wypisala l4. Wrrr. Nie za bardzo mam z kim mala zostawic. Tak mi sie nie chce jechac. 60 km w jedna strone. Zamiast 5 wpisala 8. Ksiegowa sprobuje zaniesc, ale na pewno mi cofna:(

Witam wszystkie sierpniowe Mamy! :) trochę późno tu dotarłam, więc mam spore zaległości w czytaniu komentarzy ;) Dobrze że nie jestem sama z dylematami wyprawkowo-wózkowymi, dla nowicjusza to całkowita masakra :D

czołem
bylismy na tych urodzinach- szaleństwo dzieci na ogródku fajnie sie komponowało z ciszą na tarasie hahahaha nażarłam się chemicznych truskawek rodem z Hiszpanii, i wróciłam zadowolona do domu :)

okasia dzięki że herominie napisałaś :) i jak heromina pijesz floradix? on naprawdę skuteczny mi w tydzien poprawił wyniki!
a dziś grilowo, leżaczkowo- ale wypoczęłam :) uwielbiam takie ciepło! i słońce! ale moja szafa to jesienno-zimowa- szarości i granaty....a mi kolorów brakuje! musze sobie kilka kiecek w kolorze zakupić :)

Pogoda cudowna, my dzisiaj pol dnia w ogrodku, kije, kielbasy I ogien ;-) ognisko dla odmiany:-)super. Jutro sielanka sie konczy, bo maz wyjezdza I wroci chyba dopiero w lipcu:-(
Zauwazylam, ze moja corcia kopie, ale nie tak mocno jak robil to moj syn, on robil to tak konkretnie, a malutka robi tak delikatnie.
Zastanawiam sie czy to normalne:-/

maldob witaj:-)

reklama
beata to może być też kwestia temperamentu dziecka. Póki czujesz ruchy to nie ma się czym przejmować :) Moja kuzynka urodziła dwóch chłopców, przy pierwszym ruchy były sporadyczne i raczej delikatne. Drugi kopał jak szalony. Teraz mają już swoje lata i ewidentnie widać, że starszy jest spokojnym dzieckiem, a młody to szatan :)
U mnie prawdopodobnie będzie szatan :)

Maldob witaj! W pierwszej ciąży faktycznie wszystko przytłacza :) Napisz jak się czujesz, czy wszystko ok i jaka płeć. My tu prowadzimy statystyki płci :)

Do góry