reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

koficzka, poki co 2 dni trwala walka z biegunka, jak sie okazalo surowka z marchewki mi zaszkodzila, a potem barszcz ukrainski, ale uratowal mnie wegiel w syropie, wiec chwile mialam spokoju, ale zachcialo mi sie surowki z bialej kapusty i zas od nowa hehe. Chce wykonczyc to zelazo, ktore mam, bo juz i tak majatek wydaje na leki i jesli wyniki nadal beda zle to zapytam o ten Wasz cudowny specyfik :)

Ja zdecydowanie bede miala szatanice :p

Maldob hej :)

reklama
okasia mi jakoś tak nagle poszły wyniki w dół, nie pamiętam jak to liczbowo się przedstawiało-ale lekarz dał mi 2 tyg na poprawę wyników inaczej szpital- i się wystraszyłam.....bo kto nakryje lepiej dzieci do snu jak nie ja :D

to ja anemie mialam na dluzo przed zajsciem, ale nic z tym nie robilam, bo jakos nie odczuwalam specjalnie jej skutkow, dopiero teraz tez mnie nastraszyla, ze jest masakrycznie i nie obylo sie bez zelaza na recke wlasnie

Dziewczyna z lipcówek urodziła w czwartek... zdrowe dziecko :) Niesamowite! Miała zalecenia na usunięcie dziecka ze względu na możliwe liczne wady, jednak się nie zgodziła na aborcję. Okazało się, że maluch ma tylko rozszczepienie podniebienia, dostał 9pkt w skali Apgar.
Dziś czytałam, że dziecko na moim etapie ciąży gdyby się urodziło to ma 25-30% szans na przeżycie, a już za 3 tygodnie wzrosną do 90%. Czekam z niecierpliwością na ten moment!

25 tydzień. Chyba pierwszy raz tak bardzo się wzruszyłam. niesamowite, ze takie maleństwo mając 700 g może juz samodzielnie funkcjonować. Z tego co pisała to mały sam oddycha, wypróżnia sie i sika. Oby wszystko skończyło sie dobrze!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nie dawno znajoma urodziła bliźniaki w 6 miesiącu. Takie malutkie te kruszynki, stópka jak jedna trzecia palca...puki co mają się dobrze. Swego czasu oglądałam program "Moje 600 gram szczęścia" i było tam wiele historii z happy endem, ale też wiele dzieciaczków przegrało walkę... Najlepiej żebyśmy wszystkie dotrwały tak do 36 tygodnia :)

reklama
Hej dziewczyny :-) ale weekend byl śliczny :-) w sobote zakupy a w niedziele spacer :-)

Dobrze ze ten maluszek daje sobie rade :-) zycze mu duzo zdrowka i siły do życia:-)

U mnie 21+3 i tez czekam na moment kiedy moje malenstwo będzie w tych bespiecznych tygodniach co do ruchów to teraz czuje takie delikatne ale ostatnio na usg synek byl obrucony plecami byl i moze dlatego tak delikatnie czuje

Milego słonecznego dnia wam życzę

Do góry