Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi się strasznie podoba Bugaboo Cameleon 2 lub 3 ale o nowym mogę zapomnieć bo jest strasznie drogi i czekam aż trafie na jakas dobra okazję do czerwca a jak nie to pewnie kupie x landera chyba że znajdę jeszcze coś innegoMatusiak a jaki jeszcze wózek masz na uwadze?
Kurcze chyba się zdecyduje na ten bo podoba mi się.
Koleżanke wczoraj widziałam z wózkiem i ma ten za 1000 zł i niby wszystko fajnie, ale jakiś taki wielki.... Ociezaly...
u mnie male szanse na panstwowy zlobek ale nawet jakbysmy mieli szanse to bym nie oddala. dla mnie to za male dziecko zeby w taki wielkie gromady dzieci isc- mala mila 7 meisiecy- nie chodzila wiec sobie tego nie wyobrazam. ja mialam maly zlobek- 8 dzieci, 2 panie rewelacja naparwde. placilam 800 zl plus wlasne jedzenie codziennie dawalam no i wiadomo pieluchy , chusteczki, mleko, buteklke. ale bylam emga zadowolona. niestety panie zabil podwyzsziony czynsz i nie daly juz rady i zlobek nie istnieje . ale jest drugi- mzoe troche wiekszy ale rowniez kameralny w podobnej cenie.śmiejemy się z mężem, że póki dziecka nie ma to tak nam się wydaje, że będziemy chcieli tylko siedzieć w domu i patrzeć na malucha. A jak da nam popalić to też ucieknę do pracy w pierwszym możliwym terminie
Happy moment, w którym dziecko wchodzi w czas odrabiania prac domowych jest traumą dla rodziców :/
kassia a dużo za taki żłobek płaciłaś? U mnie żłobki to koszt ok. 1000 zł, więc wydatek spory, a i tak mieszkamy w tańszej dzielnicy. Całe szczęście za rok w wakacje zostanie oddany do użytku drugi w naszej dzielnicy żłobek państwowy, choć szanse będą raczej marne :/