reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Do mojej kolejnej wizyty jeszcze 2 tygodnie, tym razem między poprzednią a tą co będzie upłynie aż 5 tygodni...Ale jakoś nie mam stresu, nie dawno byłam na połówkowych, maluch szaleje w brzuchu cały czas, czuję się w miarę ok więc musi być dobrze. Detektora to już nie pamiętam kiedy użyłam, może w 15 czy 16 tygodniu.
U nas z imion na razie Filip i Wojciech dominują, jestem bardziej skłonna ku temu drugiemu bo w okolicy ani w rodzinie poza moim mężem nie ma osoby noszącej to imię.
U nas też pogoda ładna, całe dnie spędzamy z córką na podwórku: spacery, plac zabaw, podwórko i tak leci dzień za dniem :)
Nie wiem jak dla was, ale dla mnie czas od około 20 tygodnia bardzo szybko płynie, pewnie przed rozwiązaniem jak już będziemy ledwo chodzić będzie dłużyło się :)

Oliwka ładnie :) a Aleksander sąsiedzi u moich rodziców maja syna i mówią na niego Oli i fajnie to brzmi ;)

My juz raczej zdania nie zmienimy a jakby miała kiedyś drugiego synka tonie ma kompletnie pomysłu na imię bo teraz szukaliśmy wszędzie i nic oprócz Ignacego nie weszlo.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

No u nas było odwrotnie niż u Was bo mieliśmy dla babeczki a dla chłopaka niebardzo ale jest Siusiak i trzeba było się zdecydować.

Dziewczyny oglądam właśnie pnś o tej ustawie antyaborcyjnej. Jestem w szoku.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Hej. Bylam pewna, ze na l4 bede sie nudzic, a jest zupelnie odwrotnie. Caly czas cos robie, cos zalatwiam, corka teraz przeziebiona, to siedzi w domu ze mna. :-) chcialam dzis dluzej pospac, to nie ma szans, bo od 7 corka cos spiewa :-) wlasnie wstaje ide sie wykapac i biore sie za szycie cudownych poduszek dla corki z bawelny w kształcie chmurek, gwiazdek i kwadrat z pomponikami :-) milego dnia wszystkim :-)

reklama
Do góry