reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2016

Pochwal się jakie opcje macie :)u nas dla dziewczynki było jasne jakie będzie. Zoja. A dla chlopca nie moglismy sie zdecydowac i w końcu zgodziłam się na opcję mojego męża .

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
witaj gajana! i gratki blizniaczek!

ale dziś pogoda cudowna była aż nie wierzę że jutro ma być "załamanie" pogody!
cały dzien na ogrodzie i gosci miałam więc ploty babskie, i mąż zrobił meble ogrodowe na taras-taka radocha!

fimka leż slońce i staraj sie naprawdę odpoczywać

Mój mąż upiera się na staropolskie imiona, ale takie obciachowe w moim odczuciu, a ja bym chciała takie zwykłe, jak to mówi mój mąż "pospolite". Najlepszym kompromisem byłby Wojciech, bo i staropolskie i mi się podoba, ale niestety w bliskiej rodzinie już jest Wojtuś :/

Ja lubię staropolskie :) Ignacy wlasnie takie jest. A mogłabym mieć również Benia, Kazia lub inne tego typu :) ale podobało mi się tez Hubcio I Tytus ale mój mąż stwierdził, że chyba oszalalam :D

Matusiak mój mąż ma na imię Mikołaj :) Lena bardzo ładnie, u nas wśród znajomych juz jest mała Lena wiec nie chcieliśmy dublowac ale tak czy siak widziałam armatke na usg wiec wątpię żeby się urodziła córka ;p

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

hej gajana i gratki blizniaczek :)
Co do imienia u nas bez zmian będzie Noemi i nie ma juz innej opcji...no chyba ze wyskoczy chlopak(oby nie) to Dylan ;) to jedyne które nie sa typowo polskie anie typowo angielskie i nam przypadły do gustu ;)
jutro wizyta na 9:15

happymum - a jakie ma znaczenie rozmiar brzucha?
przecież to jest uwarunkowane dość indywidualnie? wystarczy się dobrze najeść I już +3cm :-D

maldob - na razie chyba przewaga chłopaków :wink: chociaz jeszcze nie wszystkie maleństwa zapisane :-) :)
zajrzyj tu:
Link do: Lista sierpnióweczek - bez komentarzy

Dominika dopisz do listy że u mnie chłopak ;)
Dzisiaj było tak gorąco że była namiastka tego co Nas czeka :p
ja pokonywałam dzisiaj pewien dystans od mamy do babci i myślałam że nie dojdę jeszcze dodatkowo byłam
za grubo ubrana jak na tę dzisiejszą pogodę, masakra... aż się boję co to będzie czerwiec / lipiec/ sierpień jak brzuch będzie jeszcze większy ;)

reklama
@koficzka i @koronkaa ta moja szafa jest chyba ze zwykłej płyty mdf :) ale z farby jestem mega zadowolona :) szafę tylko przetarlam wilgotną ściereczka jak wyschla od razu wzięłam się za malowanie :) wysyłam wam zdj farby, poczytajcie sobie o niej może też wam do gustu przypadnie ;)
a0433cd5bcd33093f36c6398a01c8028.jpg

A tak wyglądała szafa przed malowaniem :)
3e8b7efe3d1b887e1810f233b629a218.jpg

Lece malować druga warstwę ;)
A dla efektu końcowego chce dokupić jakieś fajne uchwyty :)

Kochana Jak juz skonczysz Szafe chce zobaczyc efekt koncowy :)

Do góry