Matusiak
Fanka BB :)
Pochwalę się ale teraz jeszcze z 2 tyg poczekam niech wszystko na spokojnie wyschnie i dopiero zagonie męża żeby poskręcał z powrotem do kupyKochana Jak juz skonczysz Szafe chce zobaczyc efekt koncowy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pochwalę się ale teraz jeszcze z 2 tyg poczekam niech wszystko na spokojnie wyschnie i dopiero zagonie męża żeby poskręcał z powrotem do kupyKochana Jak juz skonczysz Szafe chce zobaczyc efekt koncowy![]()
Ja go oglądałam i też się nad nim zastanawiam na razie jest u mnie na 2 miejscuO kurczę bliźniaki ale czad i cora też jeszcze mała więc Różnica będzie mała. Oj czeka.cie wyzwanie. Powodzenia!
Ja też wytrzymam bez poznania płci ;-) choć jak już się wszyscy pytają to mówię raczej chłopak.... Przez to co tam widziałam na tym usg to tak mówię hehe. Najwyżej będzie zdziwienie ;-)
Ale śmiesznie z tym mierzeniem brzucha może to przez to robią bo nie ma tak jak u nas tylu usg itp. Ze nie muszą mierzyć bo wszystko badają na wizycie. Hmmm
Dziewczyny co myślicie o tym wózku czerwonym 3 w1 koleżanka kupiła i mówi że fajny bo lekki. Zastanawiam się nad nim teraz
Link do: X-Lander X-Pulse 3w1 z X-Car (adaptery do fotelika w zestawie) #xpulse - Dziecięce Marzenia