Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Napewno będzie wszystko dobrze! Trzymamy kciuki [emoji7] mi na telefonie działa normalnie, może coś masz w ustawieniach nie tak jak trzeba. Wracaj jak najszybciej do zdrowia!Czesc dziewczyny. Dlugo sie nie odzywalam ale czytam was regularnie. Moje przeziebienie trwa juz 7 tyg i teraz przerodzilo sie w zapalenie oskrzeli i zapalenie zatok. Czuje sie okropnie. Pojscie do toalety kosztuje mnie strasznie duzo wysilku i jestem cala mokra. Ciagle wymiotuje znowu zgubilam kg.
Dzis mam polowkowe i bardzo sie denerwuje czy dzidzi nic nie jest. Mam nadzieje ze rosnie zdrowo.
Dam wam znac.
Pytanko wiecie moze czemu nie widze zadnych zdjec na kom. Tylko male kwadraciki. Kompletnie sie nie znam.
Hellevoet dużo zdrówka trzymaj się!!! Powodzenia na wizycieCzesc dziewczyny. Dlugo sie nie odzywalam ale czytam was regularnie. Moje przeziebienie trwa juz 7 tyg i teraz przerodzilo sie w zapalenie oskrzeli i zapalenie zatok. Czuje sie okropnie. Pojscie do toalety kosztuje mnie strasznie duzo wysilku i jestem cala mokra. Ciagle wymiotuje znowu zgubilam kg.
Dzis mam polowkowe i bardzo sie denerwuje czy dzidzi nic nie jest. Mam nadzieje ze rosnie zdrowo.
Dam wam znac.
Pytanko wiecie moze czemu nie widze zadnych zdjec na kom. Tylko male kwadraciki. Kompletnie sie nie znam.