Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak samo mam nawet błękitne ciuszki dla córeczkija na kolory nie zwracam az tak uwagi tz widomo, ze w roz malego nie ubuiore, ale z mala nie bede sie szsczypac i bedzie chodzic w kazdym kolorze. To nasze babcie wymyslily jakies kryteria kolorystyczne, ale widze,ze ten trend juz mija
Basia ja truskawkowy przeczytałamAhhh z autami to masakra! Mój już 7 miesięcy ogląda... Ale boi się ponieważ wszystkie albo przekrecane liczniki albo bite. . . Zresztą ja powiedziałam że swojego kochanego kabrioleta nie sprzedam i koniec... Wiec będziemy wozić od męża autem. Jedynie w weekend kiedy go nie ma bo pracuje to będę się gniezdzic w swoim ;-)
Dziewczyny czy turkusowy kolor pasuje do dziewczynki i chłopaka? Jest uniwersalny?
pewnie ze takAhhh z autami to masakra! Mój już 7 miesięcy ogląda... Ale boi się ponieważ wszystkie albo przekrecane liczniki albo bite. . . Zresztą ja powiedziałam że swojego kochanego kabrioleta nie sprzedam i koniec... Wiec będziemy wozić od męża autem. Jedynie w weekend kiedy go nie ma bo pracuje to będę się gniezdzic w swoim ;-)
Dziewczyny czy turkusowy kolor pasuje do dziewczynki i chłopaka? Jest uniwersalny?