reklama

Sierpniówki 2016

Wiecie dostałam propozycje by iść prywatnie na usg za parę dni ale tak myślę jak znowu się zakryje to co mi po tym tylko kasę wydam i cześć heh moje nawet na prenatalnych się nie pokazało ha
lenka mi prywatnie dziugala glowica w brzuch i obracala dowolnie dziecko zeby rozne rzeczy ogladac wiec zalezy na kogo trafisz, na portalu dobry lekarz czy cos takiego sa opinie ja u tej co obracala wyczytalam wlasnie, ze cierpliwa przekreca dzieciaki i sliczne ujecia buzi robi do skutku i faktycznie tak bylo

reklama
lenka mi prywatnie dziugala glowica w brzuch i obracala dowolnie dziecko zeby rozne rzeczy ogladac wiec zalezy na kogo trafisz, na portalu dobry lekarz czy cos takiego sa opinie ja u tej co obracala wyczytalam wlasnie, ze cierpliwa przekreca dzieciaki i sliczne ujecia buzi robi do skutku i faktycznie tak bylo
Hmm...w Bielsku Podlaskim nwm czy takiego super lekarza znajdę heh moja lekarz niby tez cierpliwa siedziała nademna chyba z 20 min.i nic zero nie drgnie uparciuch he

dzieki! juz sprawdzan
Daj wynik jaki heh no mi z obrączka różnie się majtalo potem koła kręci to mówią ze dziewczynka ale na internecie różnie pisze..

Co do kalendarza jak cofnelam się kilka lat w stecz spr syna i faktycznie wyszło ale może zwykły traf heh tez na każdej str inny jest i różnie wychodzi nie wiem czemu tak dlatego traktuje to jako zabawę

Papercut a wiesz co będzie czy jeszcze nie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tez nie wiem niestety bo ja z warszawy[emoji14]
z tego kalendarza dziewczynka mi wyszla jestem zadowolona :D

no wiadomo, to losowa sprawa wszystkie takie zabawy 50/50 szanse ale baby to baby ja na jakiejs stronie na podstawie imion i nazwisk moich i sprawcy zdarzenia prawidlowe imie dla dziecka wyliczalam haha

mi 2 razy dziewczynke potwierdzili

domyslam sie, zawsze jakos bardziej spersonalizowac mozna dzidzie jak wiesz jaka plec, po imieniu mowic do brzuszka itp ;) szukaj koniecznie opinii w necie zanim sie umowisz do konkretnej osoby bo jak sie okaze, ze kase wywalisz a tu malo pomocny w tej kwestii mruk to na marne

O sprawdziłam inny kalendarz i chlopina wyszedl :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
mozna sie bawic i bawic :D

reklama
U mnie z cyckami to tak falowo. Raz boli 2 tygodnie i nie idzie wziąć prysznica a raz w ogóle i lajt. A swędzące tez były i szlag mnie trafiał.

No ja juz nie wiem jak z tymi wrozbami :D
Tak czy siak dwa razy moja gin potwierdzila chłopaka i lekarz na ip jak byłam a poza tym widziałam tego małego pindola :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry