Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nam juz pare tyg sie udalo, dawal buziaki w brzuch a mala odkopywala mu w buzie a teraz to w ogole szalenstwo mam w brzuchu jakas impreza wierci sie macha konczynami az sie caly brzuch rusza
25+2 wcześniej nic nie czuł i tylko marudzil . Ale u mnie sytuacja utrudniona bo mam tłuszczyku sporo i łożysko na przedniej ścianie tak umiejscowione , poza tym mąż niecierpliwy i trzymał 3 sekundy i gdakal.
z tym lozyskiem to czytalam ze utrudnione ale tak to tez jest jak sie nie umie wyczuc, moja przyjaciolka jak chciala poczuc kladla dlonie na sekunde odrywala i gdzieindziej kladla i tak w kolko i sie wsciekala
pewnie, ze najwazniejsze, ze ty czujesz, niech otoczenie poczeka na impreze w brzuchu to i obcy na ulicy przez koszulke zobacza
A jak u Was wygląda z dotykanie brzucha przez obcych ? W sensie znajomych itp? Wkurza Was to? Ja np wole jak się ktoś zapyta czy może a nie maca od razu bez cześć .
jesli chodzi o moja przyjaciolke babcie mame i ciocie to bez problemu widze, ze sa tak zajarane ze dzidzia bedzie ze nie moga sie powstrzymac a reszta mnie drazni wole jak sie ze mna pogada jak z czlowiekiem potem o ciazy i potem za zgoda dotknac a nie jak jakis inkubator wymacac
Potem bedzie tylko gorzej, wielki brzuch I upaly
Ja nie lubie jak ktos leci do brzucha z lapami, Moze dlatego, ze sama tego Nie robie. Byl taki filmik na fb jak wszyscy do babki brzucha z lapkami, a ona sie wkurzyla I zaczela ich macac, babke za cycki a faceta za jajca Moze to ogladalyscie
Ja jak leze I drapie lekko w bok brzuszka to za chwile w tym miejscu takie pukanie uwielbiam to
Zastanawia mnie jedno, bo ponoc Nie wolno dlugo lezec na plecach, a ja tak lubie nawet tak spac.
Wy spicie na bokach?
Ja staram się zapiąć na boku, mam tą poduszke ciążowa wiec jest łatwo ale podczas przekrecania się na prawy bok zazwyczaj zostaje na plecach i tak spie. Niby się nie powinno ale czytałam gdzieś ostatnio , że przecież się nie panuje podczas snu nad tym i jeśli mamie tak wygodnie to maluchowi tez Zresztą jak tu film obejrzeć? Ja na boku nie umiem ;p
staram sie zasypiac na lewym ale ja sie wierce jak glupia, zazwyczaj budze sie na plecach czasem w nocy sie obudze jak sie na brzuch przekrece i zaboli
czytalam ze z tym lewym bokiem to swiadomie zeby odpoczywac na nim natomiast plecy i prawy bok daja gorszy doplyw krwi do dzidzi - jesli ciaza nie jest zagrozona to wazniejsze zeby mama wstala wypoczeta i zadowolona