Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
na moja dziala uciskanie brzucha palcami ale dzisiaj nawet to nie dzialalo, u mnie w brzuchu tez wyjatkowo spokojnie dzisiaj, pewnie na wieczor sobie odbije
ostatnio jak lezalam na boku ze zgietymi nogami tak kopnela w dol brzucha opierajacy sie o moje nogi ze cala sie zakolysalam na materacu [emoji23]
my planujemy w lipcu wyjazd na 2 tygodnie, co roku wyjeżdżamy z dziećmi w lato na 2 tygodnie więc nie wyobrażam sobie że teraz mogło by być inaczej. jakoś nie pomyślałam nawet że będę wtedy w tak zaawansowanej ciąży, ale to wiadomo, sportów ekstremalnych uprawiać nie będę
Właśnie wróciliśmy z grilla, plecy mnie bolą aż miło najgorzej w odcinku piersiowym... masakra
Nie wiem czy widziałyście, ale w czwartej w lidlu będzie odzież ciążowa i ubranka dla maluszków
Papercut, w gazetce jest większy wybór wzorów. Wszystkie raczej pastelowe, ja kupię, ale dla starszej, o ile rozmiary jeszcze będą, bo u mnie szybko znikają.
Dziewczyny .... dziś się zalamalam bo wszędzie jest napisane że w 9 miesiacu obwód brzucha to 100-105 cm natomiast ja już mam 95... wyjściowa miałam 88 i mam 171 cm wzrostu. .. Ale nie wiem czy to źle czy normalnie. .... jak jest u Was?
ja tez mam 170 i obwod 107 haha teraz to sie zalamalam [emoji23] wyjsciowo nie wiem ile mialam ale brzuch byl najchudszym elementem mnie no najgorzej co teraz ze mna bedzie pewnie do poltora metra dojde