Co za pogoda, już dwa razy się ubieraliśmy do wyjścia i zaczynało lać, moje dziecko roznosi energia, zaraz mi dom do góry nogami postawi :/
Obiecuję, że już nie będę pisać o swoich przeżyciach z porodu, ale naprawdę po takich doświadczeniach trudno się nie bać i pozbyć wspomnień, tym bardziej, że nikt nie przewidział, tego co się stanie i nikt nie da mi gwarancji, że sytuacja się nie powtórzy.
Niemniej jednak świadomie zdecydowałam się na drugie dziecko
Basia7777 współczuję koleżance, że nastawiała się na córkę, a urodziła syna. Mój gin zawsze mi powtarza, że chłopcy rzadko zmieniają się w dziewczynki, ale w drugą stronę zdarza się to już częściej.
aniab38 zdrówka bidulko, zrób sobie któryś z domowych syropów, na pewno nie zaszkodzi.
Oj faceci jakby mieli rodzic...marnie to widze

hehe
Mój mąż zawsze mi powtarza: ,,kochanie, gdybym tylko mógł, to urodziłbym za ciebie" - oczywiście mówi z przekąsem i przymrużeniem oka, żartowniś
agata320 dobrze, że sytuacja opanowana, rzeczywiście masz szczęście, że masz długa szyjkę, odpoczywaj!!!!
Dziewczyny, a w co ubierzecie swoje Maleństwa na wyjście ze szpitala jeżeli będzie UPAŁ (tak ze 30st.)???
Czy taki zestaw: body z długim rękawem, półśpiochy, cienka czapeczka jest ok? I czy czymś będziecie jeszcze przykrywać dzieci?
Okres noworodkowy mojego syna przypadł na końcówkę zimy, więc teraz mam wątpliwości