A
a_gosc
Gość
Dzięki, to nie to, że się obawiałam, tyle, że lubię wiedzieć co się ze mną dzieje. I dlatego chciałam wiedzieć czy to są te "treningi macicy". Trochę to dokuczliwe jak przy okresie, ale nie mocno bolesne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
jaka dyplomatkaOj tam, miałam nie straszyć już[emoji14]Spotykają mniejszą część rodzących i tego się trzymajmy![]()
aniab a probowalas czegos w stylu syropu z cebuli? wspolczuje, ile mozna kaszlec..
Aniab, zrób sobie taki syrop na kaszel, jest skuteczny i naturalny [emoji3]:
Proporcja 1 :1: 1
2 male marchewki lub 1 wieksza (zetrzyj na tarce)
2 duże łyżki miodu
2 łyżki tymianku suszonego (takiego np kamis)
Wszystko wymieszać i odstawić na kilka godzin az puści sok. Pij 3 razy dziennie po 1 łyżeczce
czytam i czytamto chyba najgorsze polaczenie, nie wiadomo co ze soba zrobic i jak sie ulozyc zeby sobie ulzyc..Hej wam dziewczyny ale maraton pisaniaczytam i czytam
Ja dziś kiepsko się czuje mam mega twardy brzuch na samym dole i ostro mnie boli a jak ucisnelam ręką zobaczyć to aż krzyknęłam z bólu.
Leżę teraz bo boli mnie też kręgosłup na dole