Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny, ja wstałam, z ledwością wcisnęłam w siebie śniadanie, teraz odpoczęłam troszkę i ruszam się przejść do sklepu na jakieś małe zakupki Wczoraj przystroiłam mieszkanko i ubrałam choinkę Zaczyna się ten klimat tylko szkoda że nawet troszkę śniegu nie ma....
Hej kochane bardzo sie ciesze ze na wizytach wszystko ok i juz nie moge sie doczekac swojej. Co do wózków i calej wyprawki proponuje zalozyc osobny watek zeby pierworudką bylo łatwiej sie polapac co tak naprawde jest potrzebne.
U mnie dzis nastruj fantastyczny bo wczoraj poszlam spac z córą po 20 i wstałam wypoczeta milego dnia wam zycze
Hej dziewczyny,
Wczoraj dowiedziałam się, że wkrótce zostane mamą. Bardzo się z tego cieszę, staraliśmy się przez 4 cykle. pojawiła się bardzo blada kreska, dzisiaj juz wyrazna, byłam tez zrobić betę i czekam do jutra na wynik. Cały czas jestem w szoku mimo, że ciąża była zaplanowana to ciężko mi uwierzyć że to się stało, może przez brak typowych ciążowych objawów...
Wczoraj byłam na wizycie...pojawił się pęcherzyk więc jest ok. Jest mniejszy niż w poprzedniej ciąży na tym etapie ciąży, ale ważne ze jest.
Dostałam zwolnienie na miesiąc. Przy następnej wizycie powinno już bic serduszko, więc będę mieć założona kartę ciąży...
Cieszę się i oby wszystko było teraz dobrze, a fasolka niech zdrowo rośnie