• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny ja już nie wytrzymuję z tymi mdłościami i wrażliwością na zapachy. Święta za pasem, a ja nie jestem w stanie nawet myśleć o jedzeniu. Dziś próbowałam zrobić zakupy przez internet i nawet patrzenie na żywność wprawiło mnie w niezłe mdłości. Czasem chce mi się płakać.

Do tego nie mam na ni siły, praca zabiera mi całą energię, jak wracam do domu to od razu kładę się na kanapę i jestem nie do użytku.

reklama
Hej dziewczyny, siedze w pracy kolejny dzien i tak zle sie czuje. Coraz bardziej mi niedobrze, głowa boli, zimno mi, mam wrazenie jakby grypa miala mnie dopasc:/. Obym tylko nie wymiotowała w pracy... A Wy jak sie czujecie? Jeszcze 2 dni cale w pracy do wtorku i koniec maratoonu, a pozniej gotitwa, sprzatanie, zakupy, ja juz chce odpoczac:)

Dziewczyny podziwiam was ja już od 2 tyg na chorobowym chyba w pracy nie dałabym rady :( od 4 dni mdłości zaczęły się u mnie, tak mi jakoś ciężko jeszcze nie wymiotuje ale całymi dniami mam odruchy wczoraj aż się poplakalam :( miałam chwilę załamania.... ale jak czytałam to te mdłości powinny ustąpić na początku 2 trymestru czy to prawda ? Czyli jeszcze 4 tyg meczarni :(

Matusiak, pocieszę Cię, że są dni lepsze i gorsze. Ja dziś mam gorszy. Nie spodziewałam się aż tak złego samopoczucia, gdybym wiedziała to też wzięłabym zwolnienie lekarskie :/

Matusiak- u większości mdłości mijają w drugim trymestrze... mnie w ciąży z Ami trzymały do 17t, tyle że ja też dużo wymiotowalam... a później jeszcze pod koniec ciąży wymioty przez zakwaszenie organizmu :/

okasia no właśnie dzisiaj minimalnie lepiej bo przedwczoraj to myślałam że się wykoncze przez cały dzień do samego pójścia spać :( ale musimy to dla swoich dzieciatek przejść :(

Matusiak, pocieszę Cię, że są dni lepsze i gorsze. Ja dziś mam gorszy. Nie spodziewałam się aż tak złego samopoczucia, gdybym wiedziała to też wzięłabym zwolnienie lekarskie :/
Mnie lekarz już na pierwszej wizycie pytał czy chce iść na l-4... Ale z racji tego że mam swoją firmę w domu to bez sensu brać zwolnienie...

O jejku aż się boję. ...w poniedziałek mam w końcu wizytę już się nie mogę doczekać chciałabym mieć już porobione wszystkie badania i wiedzieć że wszystko jest w porządku :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry