Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Matusiak mi sie strasznie podoba, ale 1.600 nie dam na wozek.moze trafie na jakas okazje jak ktos bedzie sprzedawal
Co zjem, to po 5 min wylatuje ze mnie. Niech maz szybko przyjedzie i jade na kroplowke, bo zaraz chyba zemdleje. ...
Mały, bo to prawdopodobnie chłopiec.
i chyba przeczucie mnie zmyliło bo coś dynda pomiędzy nogami , ale pewności nie dał, może na kolejnej wizycie czegoś się dowiem![]()
My do synka mielismy roan marita. Podstawowa wersja 2 w 1 kosztuje 1.100. Moj m chcial chromowany stelaz to ponad 1.200 nas wyszlo. Bez skretnych kol, ale my taki chcielismy i gondola duza byla. Dla mnie 1.600 to duzo. Teraz bede raczej celowala w uzywanyMyślicie, że 1600 zł to dużo jak na wózek wielofunkcyjny? Szczerze mówiąc do tego pory nie znalazłam wózka 2w1 tańszego niż 2-2,3 tys. Jeśli macie jakieś fajne tańsze typy to wrzućcie linki. Koszty są niesamowite, jeszcze do tego porządny fotelik samochodowy, a w naszym przypadku też baza isofix i kolejny tysiąc pójdzie.