• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dziewczyny czy każda z was bedzie chciała poznać płeć maluszka czy jest tu moze ktoś kto bedzie chciał mieć niespodziankę? Ja zawsze chciałam wytrzymać i mieć niespodziankę przy porodzie (mimo, że ja z tych niecierpliwych) i tak sie zastanawiam czy któraś z was tez tak ma, albo miała w poprzednich ciążach.

My chcemy wiedziec, przy pierwszym tez chcielismy.

Ja poki co niczym sie nie smaruje, bo w sumie nie wiem czym, a po drugie tez wlasnie przy synku dowiedzialam sie, ze takie smarowanie lepiej zaczac pozniej.

Testy Pappa mialam zaraz po prenatalnych

Erotyczne sny tez miewam, ale wtedy atakuje meza :p

Nabiegalam sie dzis, bo jutro moje dziecie ma bal karnawalowy, ktory mial byc w lutym i miala wisiec informacja z tygodniowym wyprzedzieniem, a tu Panie sobie wczoraj po poludniu wywiesily karteczke i dzien spedzilam na szukaniu stroju Wadera, ale mam, synek wniebowziety i to najwazniejsze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry