Magdalena T.
Fanka BB :)
Dzieci bywają małe... Ja urodziłam się w 36 tygodniu z wagą 1820 chyba i wszystko ze mną ok
No jestem kurdupel ale poza tym ok
Jaka duchota :-/
No jestem kurdupel ale poza tym ok
Jaka duchota :-/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Babina, mi położna mówiła ze wysokosc brzucha ma odpowiadać tygodniom ciąży (+/-1cm) i ja np.w 26+6 miałam 26 cm, 30+4 31 cm a na ostatniej wizycie w 32+5 33 cm. Pierwsze słyszę ze na tej podstawie liczą wagę, myślałam że tutaj to do końca zagadkaPierwsza ciąża skonczyla sie cc, dlatego mam wybór do drugiej cesarski. A poza tym wczoraj byłam na wizycie u położnej, zbadala mnie i uznala ze nie urodze naturalnie, bo maly jest dosc duzy a moja miednica jest dosc waska i maly sie nie przecisnie. Dlatego uznalysmy ze cc
Zmierzyla mi brzuch centymetrem od gory do doly i na tej podstawie okreslila srednio wage dziecka, ciekawe na ile to sie sprawdza. Wyszlo mi 40cm,wiec dziecko ok4kg
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, na szczęście nie mieszkam z teściami. Podziwiam te z Was, które mieszkają ze swoimi i się dobrze dogadująweraweronika, a mieszkasz z teściami? Najważniejsze to aby mąż była za Tobą, abyści razem coś ustalili.
Teraz gdy waga podskoczyla to uspokoilam sie bo 2500 czy 2600 w tym tygodniu to jednak malutko zwlaszcza ze i ja i maz jestesmy bardzo wysocy. Ale widac dzieci ida we mnie bo ja urodzilam sie 3200. Corka pewnie okraglejsza byla przez cukrzyce ciazowa. Nie wiem ile tu zostane, mam nadzieje ze szybko mnie wypuszcza bo w domu mam jeszcze roboty ze hohoWczoraj nawet pasztet z kurczaka zrobilam
znowu mialam ktg i maly strasznie szalal nawet czkawki dostal
![]()