reklama
pchełka10.05
Zadomowiona(y)
czesc kobitki kujawsko pomorskie grudziadz ;D
Ja zawsze chcialam mieszkac w domu prywatnym nie ma jak mowisz madziujka spokuj,cisza,a w blokach sasiadki,plotki,wszystko im przeszkadza,a tak pozatym to mam dobra kolezanke z Tych mieszka na osiedlu K,Fajow laska 8)
A
ara
Gość
maksin, a gdzie w londynie mieszkasz,jesli mozna zapytacmaxin78 pisze:Anek no pewnie ze wiem gdzie jest Bukowno,obecnie nie ma mnie w miescie bo tak juz od 5 lat siedze sobie w Londynie i jest mi jak na razie dobrzeale we wrzesniu bede w kraju,pzdr
A bylas kiedys w londynie?Jezeli cos ci to mowi to Muswell Hill N10 czyli na norh(polnoc) 2 strefa,milo tutaj jest,oprucz tych wszystkich atakow,oj dzieje sie niedobrze,dzis zastrzelili jednago podejrzanego terroryste w metrze,wczoraj bomby,ale naszczescie nie wybuchly,az srach pomyslec 
reklama
A
ara
Gość
maxin78 pisze:A bylas kiedys w londynie?Jezeli cos ci to mowi to Muswell Hill N10 czyli na norh(polnoc) 2 strefa,milo tutaj jest,oprucz tych wszystkich atakow,oj dzieje sie niedobrze,dzis zastrzelili jednago podejrzanego terroryste w metrze,wczoraj bomby,ale naszczescie nie wybuchly,az srach pomyslec![]()
pytalam sie bo tez w londynie mieszkam
na hounslow niedaleko heathrow
a ze niedobrze sie dzieje... niestety. przyszlo nam zyc w takich czasach
Podziel się: