reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Skąd jesteśmy ?

Skąd do nas klikasz?

• Wszystkich głosujących
    311
reklama
maxin78 pisze:
Moja mam mieszka na Acton Town niedaleko ciebie,dlugo juz jestes? ;)

6 lat :)
fajnie ci, masz mame tutaj :)

maxin78 pisze:
czy juz sie staracie o fasolke,bedziesz chcial rodzic jak cos w Londyne?pzdr

wlasnie zaczelismy sie starac :) i ja mam nadzieje na szybkie zafasolkowanie. w koncu jestesmy 5 lat po slubie to i czas najwyzszy ;)
a mysle ze bede rodzic tutaj :) mialam chwilowe watpliwosci, ale mysle ze nie taki diabel straszny jak go maluja ;)

ja tez tak uwazam,ja z mezuskiem 9 lat i swierzo po slubie ;D i czas na dzidzi ;D ;D ;D ,boje sie troche porodu tutaj ale tez bede chciala wyhowac

jak mozna sytac co tutaj robisz?pzdr

Kiciara pisze:
O! Na wstepie witam wszystkich :D

Widze ze jest kilka osob z Gdanska :D

ja uwielbiam tam spędzac wakacje... no ale w tym roku nicki z wakacji... w Gdańsku jak bywałam to zawsze starałam się w okresie jarmarku dominikańskiego....

powiem ci we ja tez musze czekac do wrzesnia jade wypoczac i bardzo chce skoczyc nad morze,moze polecisz gdzies fanje nowe dla mnie miejce?

maxin78 pisze:
ja tez tak uwazam,ja z mezuskiem 9 lat i swierzo po slubie ;D i czas na dzidzi ;D ;D ;D ,boje sie troche porodu tutaj ale tez bede chciala wyhowac

jak mozna sytac co tutaj robisz?pzdr

dlugi staz :D gratuluje :)
pracuje dla bardzo malutkiej firmy i zajmuje sie dystrybucja ich prodoktow. nie mylic z domokrazca ;)
ja tez sie boje porodu, szczegolnie po tym, jak mojej kolezanki dziecko zmarlo tutaj przy porodzie :( nie potrafili jej uratowac :(
a z drugiej strony nie bede sobie mogla pozwolic na dlugi okres macierzynskiego i nie bardzo sobie wyobrazam podroz z 3.5 miesiecznym dzeickiem.... :-[

Moze znajdziesz pomoc do maluszka,albo moze przejdz na pol etatu jezeli jest to mozliwe?Ulozy sie jakosc nie ma co na razie patrzec do przodu powoli wszystko sie ulozy ;D

reklama
maxin78 pisze:
Moze znajdziesz pomoc do maluszka,albo moze przejdz na pol etatu jezeli jest to mozliwe?Ulozy sie jakosc nie ma co na razie patrzec do przodu powoli wszystko sie ulozy ;D

bede chciala zeby moja mam przyjechala na troche do nas, o ile moj maz to zniesie ;)
jak nie to pewnie bede szukac childcare, niestety pol etatu nie wchodzi w gre :(

Do góry