reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Skąd jesteśmy ?

Skąd do nas klikasz?

• Wszystkich głosujących
    311
maxin, jak bardzo sie z toba zgodze...wszystkich znajomych ktorych tutaj mam, to znajomi jeszcze z polski. zeby nie wiem co bardzo ciezko jest utrzymac znajomosc wlasnie z londynu. przykre, ale jak prawdziwe.
co do muzulmanow i murzynow...mam doklandie te same odczucia.

reklama
Cemu tak musi byc sie pytam????Czy nie lepiej by bylo jak inne narody,noc coz wyplewic sie tego nie da,ale mozna postarac sie nad soba kontrolowac.
Pozdrawiam mile kolezanki ;)

reklama
Rusalka pislam do wypowiedzi Kamilka o naszym narodzie za granica jak sie zachowuja i sa zle do siebie nastawieni,co wiaze sie z cechami charakretu naszego naradu jej mentalnosci i o tym mowilam,ze nie da sie pewnych cech nie da sie wyplewic.Mam nadziej ze rowumiesz co czym mowie????????pozdrawiam ;)

Do góry