koriander
Fanka BB :)
ale mnie zaciekawilo, mozesz napisac co to takiego?orzech wieprzowy
.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale mnie zaciekawilo, mozesz napisac co to takiego?orzech wieprzowy
.
Ja niedawno też nie wiedziałamale mnie zaciekawilo, mozesz napisac co to takiego?
do golonki podobne z zewnątrz trocheJa niedawno też nie wiedziałam
Orzech wieprzowy to kawałek mięsa od szynki, nadający się właśnie do duszenia, pieczenia, w całości to taka kulka nieco chyba kształtem orzech przypominająca i stąd nazwa, zupełnie nie wieprzowa
Np tu jest pokazany : orzech wieprzowy - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl
Witam kochane... u nas właśnie też zdiagnozowali skazę... jak nie urok to sra.......Powiedzcie mi, jak podajecie mleczko? mój mały nie lubi go i mimo że mieszam pół na pół to mam trudność z nakarmieniem go... czy można słodzić? albo dolać jakiegoś soko np. harbapol malina? doradźcie mi coś please... no i przy tym tylko kleiki ryżowe... ale też mały nie chce jeść... aha, czy przy skazie można gotować zupki z kurczakiem???